Intensivkjøring

Sauda Trafikkskole AS

Intensivkjøring

Intensivkjøring

Intensiv kjøring: LES ALT PÅ DENNE SIDEN

Klasse B:

For intensiv kjøring skriv en e-post til; intensiv@sauda-trafikkskole.no med opplysninger om deg selv (Fult navn, fødselsdato og mobil nr.) og ca hvor mye, og hvor du har øvelseskjørt.

Kjøringen tilpasses hver enkelt elev. Passer for elever som har øvelsekjørt MYE privat, og har mulighet for mengdetrening hjemme i opplæringsperioden.

Opplæringen er lagt opp slik at det alltid er 2 elever med i bilen som bytter på og kjøre, og dere kjører vanligvis 1 dag hver gang dere er i Sauda, så det må påregnes minimum 5 turer til Sauda + Førerprøve. Førerprøven avholdes i Haugesund eller Odda.

Erfaringen viser at for at du skal få best mulig læringsutbytte av opplæringen så anbefales det at du starter opplæringen i god tid før du ønsker førerprøven slik at du kan få nødvendig tid til privat øvelsekjøring imellom hver gang du er i Sauda. Trafikkskolen ønsker gjerne en dialog med foreldre under opplæringen.

Teorien bør være bestått og du bør ha kjørt nærmere 80 timer hjemme før du vurderer dette opplegget.

Sauda Trafikkskole har drevet med denne typen av intensivopplæring siden 2008 og har kunder fra hele strandalandet. Vi merker også økende interesse fra Stavanger, Sandnes, Bryne og Klepp.

Denne typen av intensivkjøring kan ikke samelignes med "intensivkurs" som går sammenhengende over 1 eller 2 uker, det betyr at må regne meg et par uker mellom hver tur til Sauda. Tidsrom mellom hver tur må tilpasses elevens nivå. Opplæringen foregår på hverdager.

 

Pris på opplæringen:

Regn sammen det som er obligatorisk + antall kjøretimer du trenger for å nå hovedmålet i læreplanen (vil variere fra elev til elev, snitt på ca 25.000,- )

Reserverte timer betales inn på elevens konto på trafikkskolen minimum 5 dager før start. Du vil få tilgang til egen konto med eget kid nummer når du er registrert som elev. Saldo for kjørte timer betales i nettbank samme dag for å unngå fakturagebyr. Resarvasjoner skal være betalt 7 dager før førerprøven.

Førerprøve kan ikke bestilles før teoriprøven er bestått.

Overnatting kan ordnes rimelig på Grand Hotell Sauda

Flere nyheter

Ta kontakt

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker saudatrafikkskole.tabs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Sauda Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn